Kultúra

Kiderült, miről fog szólni a Breaking Bad-film

Szerdán írtunk arról, hogy film készül az elmúlt évek legnépszerűbb sorozatából, a Breaking Badből. Akkor annyit lehetett tudni, hogy a film forgatókönyvírója és nagy valószínűséggel rendezője is a sorozat készítője, Vince Gilligan lesz. Mostanra azonban egyre több információ derül ki, többek közt a sztori és az, hogy ki köré is fog épüni.

A Slash Film megerősítette, hogy az egészestés, állítólag Greenbriar címet viselő film az eredeti sorozat folytatása lesz, tehát a Felina című záróepizód eseményei után játszódna, és arról szólna, hogy mi történt az Aaron Paul alakította Jesse-vel, miután elhagyta Albuquerque-t, vagyis hivatalosan a Breaking Bad-film „egy elrabolt férfi szökésének és a szabadság utáni keresésének a története”.

Azt még nem lehet tudni, hogy az AMC-n vagy moziban fogják-e vetíteni a filmet, melynek forgatása november közepén kezdődik Új-Mexikóban és előreláthatólag februárig tart majd.

A Breaking Bad-sorozat egy tüdőrákkal diagnosztizált gimnáziumi kémiatanár drogbizniszben való elmélyülésének és a kertvárosi szelid családapából vérmes szörnnyé válása története. A hatalmas népszerűségnek örvendő sorozat januárban ünnepelte bemutatásának tizedik évfordulóját.

Kiemelt kép: AMC / ARCHIVES DU 7EME ART / PHOTO12

Ajánlott videó

Olvasói sztorik