Kultúra

Berki Krisztián és Weisz Fanni is pánikrohamot kaphat

Alig, hogy véget ért a TV2 extrém feladatokban gazdag vetélkedője, máris folytatódik a második évaddal. Az eddig egy évadot megélt dán formátum alapjain nyugvó műsorban hét celebpáros méri össze az erejét, tudását és bátorságát a 10 milliós fődíj reményében.

A műsor első évada most tart a finálénál, a döntőbe Palácsik LillaVisváder Tamás, Rubint RékaSchobert Norbi, valamint Pintér TiborRubos Friderika párosa jutott, hogy közülük ki lesz a Legbátrabb páros, az a kedd esti döntőből derül ki.

Lángoló Pintér Tiborok és Schobert Norbertek veszik át az uralmat a tévében
A pulzus az egekben, adrenalin, műbalhé, túl színes ingek és Pintér Tenya. Ez A legbátrabb páros egy mondatban. Ja, és három órás.

A TV2 keddi sajtótájékoztatóján kiderült, kik tűnnek fel majd a második szériában. A celebpárok a következők:

  • Berki Krisztián és Katona Renáta
  • Csórics Balázs és menyasszonya, Kerek Adrienn
  • Weisz Fanni és férje, Hajmásy Péter 
  • Aurelio Caversaccio és barátnője, Máté Dominika
  • Szögeczki Ági és párja
  • Laky Zsuzsi és párja, Dietz Gusztáv
  • Cooky és párja, Debora

Aki nem követte az első évad eseményeit, annak némi infomáció a műsorról: a celebpárokat Máltára utaztatják, ami eddig egészen kellemesen hangzik, de mielőtt nagyon megörülhetnének a vakációnak, a műsorvezetők, Majka és Tilla máris keményebbnél keményebb feladatok elé állítják őket, tűzön, vízen, levegőben.

A második évadról és a feladatokról egyelőre több információ nem derült ki, de az első széria alapján rengeteg érzelemre és küzdelemre, sőt, pánikrohamra is számíthatunk.

A legbátrabb páros második évada november 13-án startol a TV2-n.

Kiemelt kép: Instagram/TV2/A legbátrabb páros

Ajánlott videó

Olvasói sztorik