Kultúra

Kanye West állítja, kihasználta őt a politika

Viszonylag sokat foglalkoztunk mostanában Kanye West, vagyis a magát most már Ye névre keresztelő rapperrel, és nem a zenei hanem leginkább a politikai „munkássága” is. Kanye ugyanis egyre szorosabbra fűzte mostanság kapcsolatát Donald Trumppal, amit mi sem bizonyít jobban, hogy a Fehér Házban is meglátogatta az amerikai elnököt, elmaradhatatlan „Tegyük újra naggyá Amerikát” feliratú kampánysapkáját viselve.

Miután a rapperközösséget is magára haragította, és megkapta a magáét T.I.-tól és Snoop Doggtól, Kanye most hirtelen kijelentette a Twitterén, hogy eltávolodik a politikától, írja a Daily Mail.

„Tágra nyíltak mostanra a szemeim, és rájöttem, hogy olyan üzenetek közvetítésére használtak, amikben nem is hiszek. Eltávolodom a politikától, és csak a kreativitásomra fogok fókuszálni teljesen” – olvasható üzenetében, de mire elgondolkodnánk rajta, máris értelmezhetjük a következő posztját:

„Támogatom azokat, akik az életüket kockáztatják azért, hogy szolgáljanak és megvédjenek minket, és támogatom azok megállítását, akik rosszul használják a hatalmukat. Hiszek a menedékkérőkkel és a gyermekeiket az erőszaktól és háborúktól óvó szülőkkel szembeni együttérzésben és szeretetben.”

Elég hirtelen jött West elhatárolódása, hiszen néhány nappal ezelőtt még teljes mellszélességgel állt ki Trump mellett, többek között ilyen üzenetek terjesztésétől határolódott most el:

Kiemelt kép: POOL / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP

Ajánlott videó

Olvasói sztorik