Kultúra

Johnny Depp nem bújik többet Jack Sparrow jelmezébe

Bár a tervek szerint a Disney rebootolni tervezi a Karib-tenger kalózai franchise-t, úgy tűnik, a Jack Sparrow karakterét öt filmen át alakító Johnny Deppet kihagynák belőle, írja a Daily Mail. Bár A Disney egyelőre nem erősítette meg a hírt, Stuart Beattie, az első rész forgatókönyvírója szerint Depp már nem ölti magára többé Sparrow jelmezét, amiben valószínűleg Depp magánéleti botrányai játszhatnak szerepet.

Jack Sparrow most már igazán nyugdíjba vonulhatna
A Salazar bosszúja a Karib-tenger kalózai-franchise egyik leggyengébb darabja, ami egy az egyben másolja a legelső részt. Spoilermentes kritika.

Beattie szerint nem számít, mit csinál a jövőben, mert Jack Sparrow szerepével elérte hollywoodi karrierjének csúcspontját.

„Azt hiszem, Jack Sparrow lesz az az ő öröksége. Ő az egyetlen karakter, aki mind az öt részben feltűnt, aki talpig jelmezben, kórházban fekvő gyermekeket látogatott meg, ez az, amire emlékezni fognak a kapcsán. Jack Sparrow előtt [Deppet] ennek a furcsa, független színésznek tartották, aki ezeket az igazán menő Tim Burton-filmeket csinálta. De semmiképpen sem volt filmsztár, ezért sokan azt gondolták, őrültek vagyunk, hogy őt választottuk erre a szerepre” – mondta el Beattie.

Kiemelt kép: John Phillips/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik