Kultúra

Hernádi Judit a díva, a lánya pedig a megközelíthető szomszédlány

D. Tóth Kriszta sokáig a YouTube-ra rakta fel az Elviszlek magammal című sorozatát, amiben ismert emberekkel és közéleti szereplőkkel beszél az autóban egy 25-30 perces út erejéig. A YouTube mellett viszont nyár óta a Spektrum Home-on is lehet látni a videókat, a műsorvezető ezen a héten, a szombat esti adásban a Honeybeast énekesnőjével – aki történetesen Hernádi Judit színésznő lánya is egyben –, Tarján Zsófival beszélget a súlyproblémáiról, az egyedüllétről és arról, hogy mennyire hasonlítanak egymásra Hernádival.

Tarján Zsófiért D. Tóth Kriszta egyből egy turnébusszal ment, de főleg az énekesnő magánéletéről, küzdelmeiről esett szó, valamint arról, hogy mennyire szólnak róla a Honeybeast dalszövegei. Tarján elmesélte, hogy nem egyszer jöttek oda hozzá, hogy a rajongók maguknak érzik a számokat, mintha a zenekar nekik írta volna a szöveget. De éppen úgy igaz Tarján Zsófira is akár az Egyedül, mint sok olyan emberre, aki társ nélkül éli a mindennapokat, ő lett az egyedülállók ikonja.

Valakinek fel kellett ezt vállalnia, valakinek beszélnie kell erről az állapotról, mert rengetegen vannak egyedül.

Hernádi Judit szintén nem maradhatott ki, hogy Tarján szerint az anyja talán a megközelíthetetlen díva, ő meg szomszédlányosabb.

A DTK: Elviszlek magammal aktuális epizódját szombat este 7-től lehet nézni a Spektrum Home-on. 

Kiemelt kép: Veres Nándor / MTI

Ajánlott videó

Olvasói sztorik