Kultúra

Magyarországra jöhet Salma Hayek és Ewan McGregor

A Cinematrix értesülései szerint Magyarországon forog majd Salma Hayek és Ewan McGregor új filmje, a Star Belt Legend Begins. A fiatalabb korosztálynak szóló, kínai-kanadai-magyar koprodukcióban az alkotók egyszerre akarják megnevettetni és megríkatni a nézőket, mondta el a kanadai társrendező, Alastair Paton.

A film további szerepeiben Dakota Johnson (A szükre ötven árnyalata), Elle Fanning (Neon démon), Dev Patel (Gettómilliomos), Lucas Till (X-men) és Drake is látható lesz majd.

A Cinematrix kérdésére, miről is fog szólni a film, Cirkó József producer azt válaszolta, hogy “a jó és a rossz örök küzdelme egy futurisztikus jövőképbe helyezve, amelyben már teljesen másképp kezelik az emberi értékeket, de mégis van remény.”

Hogy mikor kezdődik a forgatás, pontosan nem tudni, a projekt körül mindenesetre elég sok a kérdőjel. Például az, hogy egyelőre Imdb-oldala sem létezik a filmnek, vagy hogy a szereplőként megnevezett Lucas Till még csak nem is hallott eddig a projektről, ahogy az Indexnek küldött válaszából kiderül. Ennek ellenére nem lenne rossz belefutni a budapesti utcák valamelyikén Hayekbe vagy McGregorba.

Kiemelt kép: AFP / MUSTAFA YALCIN / ANADOLU AGENCY

Ajánlott videó

Olvasói sztorik