Kultúra

A hajunktól a szívünkig hatol a Halott Pénz legújabb száma

Hajtól szívig című új számával és az ahhoz készített klippel rukkolt elő a Halott Pénz.

„Intimitás, összetartozás, vonzódás. Ezek a dal fő kulcsszavai, amikor két ember tudja, hogy vonzódik egymáshoz, de nem csak fizikailag. Amikor összeérnek a dalban említett testrészek, már nincs visszaút. Szerettünk volna valami váratlant, valami újszerűt a Halott Pénz dimenzióban, ami úgy érzem a videóval együtt vált igazán teljessé”  – mondta a számról Marsalkó Dávid, az együttes frontembere.

A Hajtól szívig klipjét a Blind csapata készítette, melyet Pallag Péter rendezésében, augusztus elején, a Budakeszi Arborétumban forgattak.

„Az első vizuális kulcspontom a természetes környezet volt. Egy erdő önmagában már kicsit misztikus, ami szerintem nagyon jól együttműködik a dal témájával. A négy lány szerepe is ezt a sejtelmes hangulatot erősíti. Nem akartam életszerű szituációkba helyezni őket és nem is magyaráznám a jeleneteket. Szeretném ezt a feladatot inkább a nézőre bízni” – mondta el Pallag a különleges hangulatot árasztó klipről.

Minél többen utálnak a szakmában, annál sikeresebb vagy
A Halott Pénz évek óta ott a legsikeresebb mai előadók között itthon, interjúnkban elmondják, mitől tartanak leginkább és hogy mi volt jobb régen.

A Halott Pénz fontos évet zár. Túl vannak egy teltházas koncerten a Papp László Sportarénában és a Budapest Parkban, illetve a Sziget Nagyszínpadán is láthatta őket a közönség. Az együttes most gőzerővel dolgozik új albumán, melynek első beharangozó száma a Hajtól szívig.

Kiemelt kép: Halott Pénz / Hajtól szívig

Ajánlott videó

Olvasói sztorik