Megvan Burt Reynolds utódja az új Tarantino-filmben

Nem lett kevésbé ígéretes az új szereplővel sem.
Kapcsolódó cikkek

Mint ismeretes, Burt Reynolds is játszott volna a rajta kívül is csupa óriási színésszel telerakott készülő Tarantino-filmben, a Volt egyszer egy Hollywoodban. Ám a forgatási munkálatok elkezdését Reynolds már nem élhette meg: szeptember 6-án halt meg szívrohamban. Quentin Tarantino azonban most, úgy tűnik, megtalálta Reynolds utódját: George Spahn karakterét Bruce Dern veszi át, aki nem mellesleg Burt Reynolds régi jó barátja volt.

Bruce Dernnek nem lesz új a Tarantinóval közös munka: az Aljas nyolcasban és a Djangóban is feltűnt, most pedig Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Al Pacino, Kurt Russell, Dakota Fanning és még tucatnyi nagy név közé csatlakozik a Charles Manson-féle Sharon Tate-gyilkosságot elmesélő filmben, melyet nálunk jövő augusztus 9-én mutatnak majd be.

Leonardo DiCaprio és Brad Pitt a készülő filmben. Fotó: Sony Pictures Entertainment

Dern jelenleg Spanyolországban forgatja Martin Rosete Remember Me című filmjét, de ott szívesen átszervezték a forgatást, hogy Dern el tudjon szabadulni a Volt egyszer egy Hollywood felvételeire, ahol egy majdnem vak, nyolcvanéves férfit alakít majd, aki kiadja a farmját westernfilmek forgatási helyszínéül, és nem mellesleg ezen a farmon lakott Charles Manson és bandája a Sharon Tate gyilkosságot megelőző hónapokban, mi több, Manson bandájának több női tagja is lefeküdt az öreggel az ottlakásért cserébe. Nagyon úgy tűnik, Tarantino megint nem hazudtolja meg önmagát: új filmje is tele lesz bizarrabbnál bizarrabb figurákkal.

Kiemelt kép: The Weinstein Company