Kultúra

Van, akivel rémálom a kempingezés

Az HBO beindította az őszt, most egy új sitcomhoz mutattak egy előzetest, amiben Jennifer Garner és Juliette Lewis játsszák a főszerepet. Illetve láthatjuk az alig felismerhető David Tennantot, aki Kilgrave-et alakította a Jessica Jones-ban, és miatta is működött az első évad. A Kemping (Camping) című sorozatot a Csajok főszereplője és írója, Lena Dunham jegyzi Jennifer Konnerrel, akivel a Csajokban is együtt dolgoztak.

12 sorozat, ami miatt már nagyon vártuk az őszt
Lezárul a Kártyavár és az Aranyélet, de lesznek bőven újoncok is. És még Jim Carrey is visszatér, hogy idegösszeomlást kapjon.

A Kemping egy négynapos túráról szól nyolc részen keresztül, amiben Kathryn (Jennifer Garner) próbálja megünnepelni a férje (David Tennant) 45. születésnapját. A történet persze nem ennyire egyszerű, Kathrynnek le kéne küzdenie a természetben a kontrollmániáját, de csak nem hagyja, hogy bárki is jól érezze magát.

Jennifer Garnernek ez az első sorozatszerepe az ABC-n ment Alias óta, amiről még azt mondta, hogy képtelen lenne még egyszer végigcsinálni egy huszonkét részes évadot. A Kemping csak nyolc, és október 16-án mutatják be az első epizódot.

Kiemelt kép: HBO

Ajánlott videó

Olvasói sztorik