Kultúra

Burt Reynolds halála előtt több szerepre is készült

A színész csütörtökön 82 évesen halt meg szívrohamban, de mint kiderült Burt Reynolds még több ajánlatot is kapott, és szerepelt volna Quentin Tarantino új filmjében, a Volt egyszer egy Hollywoodban (Once Upon a Time in Hollywood) Leonardo DiCaprio és Brad Pitt mellett. A történet 1969 nyarán fog játszódni a Manson-gyilkosságok előtt, de a sorozatgyilkos, Charles Manson csak egy fontos mellékszereplő lesz a filmben. Reynolds olyan nevekhez csatlakozott volna, mint Kurt RussellTim Roth, Michael Madsen és Margot Robbie.

Fantasztikus szereplőgárdával készül Tarantino új filmje
Újabb nagyágyúk csatlakoztak Leonardo DiCaprióhoz, Brad Pitthez és Margot Robbie-hoz.

Tarantino produkciójában a színész azt a George Spahnt alakította volna, aki azelőtt adta ki birtokát a Manson-családnak, mielőtt meggyilkolták volna Roman Polanski nyolc és fél hónapos terhes feleségét, Sharon Tate-et. Burt Reynolds májusban kapta meg a szerepet, miután Quentin Tarantino látta a 2018-as The Last Movie Star című filmben. A Vulture úgy tudja, hogy Reynolds jeleneteit még nem vették fel.

Nem tudom, mennyi időm van még, de szeretnék büszke lenni arra, amit csináltam, és úgy sétálni a naplementébe.

– emlékezett vissza a menedzsere, Erik Kritzer a Deadline-ban Reynolds szavaira.

Kritzer azt is elmondta, hogy több produkcióval tárgyaltak Reynolds halála előtt, tavaly pedig Kanadában forgatott egy vígjátékot (Defining Moments), amit még nem mutattak be.

Kiemelt kép: Mike Windle/Getty Images for SXSW

Ajánlott videó

Olvasói sztorik