Kultúra

Kő-papír-olló bajnokságot rendeznek Budapesten

A győztes európai színtéren képviselheti Magyarországot. Ha jelentkezni szeretne, ideje elkezdeni edzeni.

Idén második alkalommal rendezik meg az országos kő-papír-olló bajnokságot a Kincsem Parkban. A verseny győztese a londoni kő-papír-olló Európa-bajnokságon képviselheti hazánkat.

A Food Truck Show keretében szervezett versenyen egyeneságú kieséses rendszerben választják ki a legjobbat. A továbbjutáshoz a résztvevőknek legalább kétszer kell legyőzniük az ellenfelüket. A szabályok csak az utolsó körökben változnak: a legjobb 16-nak öt meccset kell megnyernie a továbbjutáshoz, az első helyért pedig már kilenc párbajban kell győznie a leendő magyar bajnoknak – közölték a szervezők az MTI-vel.

A részvétel regisztrációhoz kötött, maximum 256 fő számára van keret a versenyben. Bárki feliratkozhat, úgyhogy ha ön úgy érzi, megvan magában a kitartás és a tehetség, akkor itt az ideje nekiállni megedzeni az ujjizmokat, gyakorolni a szemkontaktust. Ki tudja, a következő lépés talán a világsiker lesz.

A szeptember 7-én tartott rendezvényről az esemény Facebook-oldalán lehet többet megtudni. A lista betelt, de azért még lehet reménykedni a bekerülésben.

Akik nem hiszik el, hogy bármiféle izgalmat is tartogathat ez az esemény, azoknak ajánljuk alábbi cikkünk szemügyre vételét:

Mutatjuk minden idők legdrámaibb kő-papír-olló győzelmét
Ilyet tutira nem láttál még soha, és nem is fogsz jó darabig.

Kép: Flickr

Ajánlott videó

Olvasói sztorik