Kultúra

Puzsér Róbert műsorát is megszüntette a Hír TV

Ő sem lepődött meg, és valószínűleg senki más sem azon, hogy kirúgták a kritikust.

Természetesen kirúgtak

– írja Puzsér Róbert Facebook-posztjában, amiben arról ad hírt, hogyan tudatta vele a nemrég visszaNEResített Hír TV a Sznobjektív című műsorának sorsát. A kritikus-műsorvezető legalább azt értékelte a dologban, hogy nem beszéltek mellé: mindenki számára tiszta volt, hogy politikai leszámolás történik.

A 2016 októbere óta futó Sznobjektív két évadot és 75 részt élt meg. A műsorban, amely közéleti, kulturális és politikai témákkal is foglalkozott Puzsér sajátos stílusában osztott mindenkit jobbra-balra, és talán nem is túl meglepő, hogy az ismét kormányközeli körökbe került Hír TV-ben ezt nem szívesen engedné a vezetőség. A kritikus ráadásul nemrég Tarlós Istvánnak is nekiment, amikor bejelentette, hogy elindul a budapesti főpolgármester-választáson.

A Hír TV-s kirúgássorozatnak eddig számos műsorvezető és szerkesztő esett áldozatul, köztük Kálmán Olga, Bodacz Balázs, Zimon András, Csintalan Sándor, Lampé Ágnes és a Riasztás stábja is.

A hatalomátvétel napja a Hír TV-ben: a G-nap előtti állapotot kell visszaállítani
A Hír TV korábbi húzónevei nélkül, a NER bejáratott embereivel folytatja a munkát a Hír TV. Percek alatt vette át az irányítást a NER Simicska Lajos egykori csatornájánál.

Kép: Szigetváry Zsolt/MTI

Ajánlott videó

Olvasói sztorik