Kultúra

Ben Affleck alkoholizmusa miatt veszítheti el Batman szerepét

A színészt túl drága lenne úgy biztosítani, hogy épp az elvonóról jön ki.

Az új Batman-film teljes költségvetésével egyenlő összegbe kerülne biztosítást kötni Ben Affleckre, így valószínű, hogy a stúdió egy kevésbé kockázatos színésznek adja oda a szerepet, írja a The Wrap. A lap számos jogászt és biztosítási szakértőt kérdezett meg az ügyben, és elmondásukból azt szűrte le, hogy valószínűleg nem láthatjuk viszont Afflecket Gotham védelmezőjeként a filmvásznon.

A színész immár harmadszor ment el elvonóra, hogy kezelje ivással kapcsolatos problémáit. A helyzetet még reménytelenebbé teszi, hogy a szimplán a The Batman címre hallgató, a közeljövőben forgó film rendezője, Matt Reeves már korábban elmondta, hogy szívesebben adná oda a főszerepet egy fiatalabb színésznek. Ez főleg azért lenne elkeserítő Affleck számára, mert amikor a stúdió bejelentette a filmet, még úgy volt, hogy nem csak a főszerepet fogja ő játszani, de rendezőként is jegyezheti azt.

Ha mégis megtartanák a színészt, akkor becslések szerint a film költségvetése akár 450 millió dollár is lehet, a marketingkampányt nem beleszámítva.

A különböző biztosítási problémák egyébként nem ritkák Hollywoodban. Robert Downey Jr. sokáig például azért kapott nehezen szerepet, mert drogproblémái miatt kevesen voltak hajlandók őt biztosítani. Ez az átok számára akkor tört meg, amikor Mel Gibson személyesen fizette ki számára a 2003-as Az éneklő detektív című filmhez kötött biztosítást.

Kép: Warner Bros.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik