Szórakozás

Ez vezethetett Ben Affleck újabb visszaeséséhez

A 46 éves világsztárnak komoly gondjai vannak az alkohollal. Legutóbb exfelesége, Jennifer Garner vette kézbe gyerekei apjának problémáját, amikor szerda délután kocsiba ültette és bevitte a rehabra.

Ben Affleck egyébként tisztában van vele, hogy segítségre szorul, sőt, többször lenyilatkozta, hogy szeretné helyretenni az életét és jobb apa lenni, emelett azt sem akarja, hogy karrierje mélypontra kerüljön függősége miatt.

Ben Afflecket borzalmas állapotban vitte a rehabra exfelesége
A színész már harmadszorra kerül elvonóra.

Mindenki bízik abban, hogy harmadik nekifutásra sikerülhet Afflecknek megváltoznia. Ez azonban csak akkor történhet meg, ha távol tartja magától azokat a személyeket, akik visszahúzzák. A beszámolók alapján ugyanis a színész, a tiszta időszak után hamar visszatalált régi társaságához, ahol a mindennapjai csak a bulikról és az ivásról szóltak.

Ráadásul új barátnője, a 22 éves Playboy modell, Shauna Sexton sem a gyógyulását segíti elő. A pletykák szerint, Affleck majd egy évig tartó kapcsolata, Lindsay Shookusszal – aki mellesleg nagyon jó hatással volt a sztárra – a fiatal modell miatt ért véget.

(ETonline)

Kiemelt kép: Karwai Tang/WireImage

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik