Kultúra

Majka hosszú videóban rakta helyre háborgó rajongóit

Későn jött volna az aggregátor, a dodzsemeshez nem lehetett elmenni mikrofonért, vidámpark bezzeg volt: így sikerült félre Majka augusztus 20-i fellépése.

Kikérem magamnak ezt a sok faszt, aki ide kommentel bazmeg

– mondja Majka ma hajnali hosszadalmas videójában, amelyet Facebookra töltött fel előző esti koncertjének sikertelensége után. A rapper Győrben lépett volna fel az augusztus 20-i ünnepi program keretében Curtisszel együtt, ám a koncert nem várt okokból elmaradt. A színpadon ugyanis elment az áram, így nem lehetett lebonyolítani a műsort: aggregátort is csak másfél óra múlva tudtak volna hozni, de annak sem lett volna elég kapacitása a dolog lebonyolításához. Így hát nem volt mit tenni, elmaradt a koncert, Majkáék hazaindultak.

Azonban a csalódott rajongók közben elkezték kommentekkál elárasztani a zenész Facebook-oldalát, amiben őt hibáztatták azért, hogy nem jött össze a fellépés, figyelmen kívül hagyva azt, hogy fellépőként az áramellátás nem az ő felelőssége, illetve hogy valószínűleg még nem is a szervezők, hanem a helyi áramszolgáltató tehet a problémáról.

Azt írja valamelyik hülye bazmeg, hogy menjek el a dodzsemeshez, és kérjek egy mikrofont

– idézte fel az egyik kommentelőt a zenész, majd elmagyarázta, hogy az nem úgy megy, hogy ő csak úgy odamegy a dodzsemeshez, és elkér egy mikrofont. Ezenkívül azt is nevetségesnek tartja, hogy felrótták neki azt, hogy bezzeg a rendezvény más helyszínein, például a vidámparkban nem ment el az áram.

A rapper ugyan elnézést kért, amiért nem jött össze a fellépés, de a szívére vette azt, hogy ennyi ember esett neki olyasmi miatt, amiről igazából nem tehet. Ezen kívül azt is felhozta, hogy mivel folyamatosan koncertezik, elképesztően lefárasztja a hajtás, ezért külön rosszul esik neki, hogy a rajongói nem támogatják ilyen helyzetekben.

A teljes, tizenöt perces videó Majka Facebook-oldalán tekinthető meg:

Lehet, hogy a Kozsó annyi szeretetet adott a koncertje alatt, hogy kiégtek attól a vezetékek

– próbált megoldást találni végül a rapper az áramkimaradás rejtélyére.

Kép: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik