Kultúra

Titokban házasodott meg Michelle Williams

Heath Ledger volt barátnője egy szintén gyászoló énekeshez ment feleségül.

Titokban ment férjhez Michelle Williams, árulta el a színésznő a Vanity Fairnek. A ceremóniát nemrég tartották, azon csak a menyasszony és a vőlegény legközelebbi barátai és rokonai vettek részt. A színésznő nem szívesen beszélt eddig kapcsolatáról, mivel azt szeretné a nyilvánosságtól távol megélni, de most úgy érezte, végre megnyílhat egy picit magánéletével kapcsolatban.

Nem is volt könnyű Williams szerelmi élete az utóbbi években. Az Egy hét Marilynnelből és a Kék Valentinből ismert színésznő ugyanis Heath Ledgerrel élt párkapcsolatban annak halálakor 2008-ban, közös gyerekük is volt. Miután a színész meghalt túladagolásban, Williams nehezen találta helyét a világban, és több év kellett neki, hogy készen legyen egy új párkapcsolatra.

A színésznő új férje, Phil Elverum, a The Microphones és a Mount Eerie frontembere hasonlóan hányadtatott sorsú: volt felesége, Geneviève Castrée 2016-ban hunyt el rákban, alig tizennyolc hónappal lányuk születése után. Elverum ezután zenéléssel dolgozta fel gyászát: tavalyi lemeze, az A Crow Looked at Me főleg erre a traumára fókuszál. Sok zenekritikus szerint ez volt 2017 egyik legjobb albuma.

Kép: Noam Galai/Getty Images for New York Magazine

Ajánlott videó

Olvasói sztorik