Kultúra

Visszatérhet a képernyőkre a legendás vígjátéksorozat

Visszatérhet a TV-képernyőkre A hivatal. Legalábbis ezt kívánja John Krasinski, a népszerű vígjátéksorozat főszereplője, aki legutóbb a Hang nélkül rendezőjeként robbantott nagyot. Krasinski elmondta, nagyon szeretné, ha összeállna a régi csapat, és megnéznék, mi történt a sorozat 2013-as zárása óta a szereplőkkel.

Nem ez az első eset, hogy a sorozat szereplői szorgalmazzák, hogy térjen vissza a széria. Korábban az egyik másik főszereplőt játszó Jenna Fischer reménykedett benne, hogy történni fog valami, illetve a tavaly óta folyamatosan fel-felrebbennek a pletykák, hogy új évad készülhet. Krasinski idén egyébként már azt is felvetette, hogy a sorozat egy karácsonyi különkiadással térjen vissza.

A hivatal 2005-ben debütált az NBC műsorán, és hamarosan közkedvelt sitcommá vált. Emellett számtalan színész karrierjét beindította, Krasinski mellett itt vált közismertté Steve CarellMindy Kaling, Craig Robinson és Ellie Kemper is. A Dunder-Mifflin papírügynökség egy irodájának mindennapjait bemutató sorozat kilenc évadot élt meg.

A sorozatot nemrég egyébként Krasinski nemrég megjelent horrorjával szépen összemosta egy YouTube-os felhasználó:

Kép: NBC

Ajánlott videó

Olvasói sztorik