Kultúra

Olyan rossz volt a szuperhősfilm, hogy még a rendezője se merte megnézni

Körülbelül senkinek sehol nem tetszett Az Igazság Ligája című szuperhősfilm, amelyben többek között Batman, Superman és Wonder Woman veszik fel a harcot egy föld elpusztítására törekvő tucatgonosszal. Mint sok más lapnál, nálunk is felkerült a tavalyi év legnagyobb filmes csalódásait összegző listára, most azonban kiderült, hogy van valaki, aki még az újságíróknál és a nézőknél is jobban csalódott a langyos, átlagon aluli filmben: annak rendezője, Zack Snyder.

Ezek voltak 2017 legnagyobb filmes csalódásai
Idén is itt az ideje, hogy megcincáljuk azokat a filmeket, amelyekre kár volt időt pazarolnunk a moziban. Szellemi kútmérgezéstől a félrecsúszott szuperhősmoziig íme a filmek, amelyektől többet vártunk, hiába.

Snydertől a DC rajongói már a film bemutatása óta követelik, hogy üljön le végre, és vágjon össze egy normális, nézhető verziót a filmből. A rendező szóvivője most elmondta, hogy nemhogy rendezői változat nem várható, de Snyder még arra se tudta rávenni magát, hogy megnézze a film mozikba került vágatát.

A képet azonban árnyalja, hogy nem Snyder rendezte végig a filmet, ugyanis tragikus okból, a lánya halála miatt nem tudott részt venni az utóforgatáson, ahol a filmhez a Joss Whedon által írt jeleneteket vették volna fel, így a filmet maga Whedon fejezte be, aki egyébként az első két Bosszúállók-filmet is rendezte.

Kép: DC/ Warner Bros.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik