Kultúra

Ilyen meglepetést! Igazi Jurassic Parkot rendezett be a kertbe a lányának az apa

Egy „élő” Jurassic Parkot rendezett be kislányának egy Las Vegas-i apuka a hátsó kertjükbe.  A díszletépítőként dolgozó, 48 éves Lyle Coram projektorokkal, kivetítőkkel és reflektorokkal keltette életre a dinoszauruszokat. Ahogy azt is levideózta, ahogy a hétéves lánya, Shelby először meglátja a nappalijuk, a hátsó kertre néző ablakaira és teraszajtójára vetített képeket.

És a végeredmény tényleg elképesztően látványos lett, mintha valóban életre keltek volna az állatok és a dzsungel a nevadai sivatagban. Először három Velociraptor tűnik fel, aztán egy bébi Brachiosaurus, miközben anyja faleveleket csámcsog. Később feltűnik még egy Triceratopsz és T-Rex is.

De nem csak vetítés az egész, Shelby interakcióba is tudott lépni velük, a kölyök Broncosaurus például nagyon felcsigázottá válik, mikor a kislány előtte egy nagy labdával játszik.

Our Jurassic House

Közzétette: Lyle Coram – 2018. június 29., péntek

Lyle egyébként mindössze egy óra alatt dobta össze az egészet lánya kedvéért. Nem is ez az első, hogy ilyen látványos dolgot eszel ki neki: korábban a kislány szobáját Disneylandnek rendezte be Hamupipőke kastélyával, tűzijátékkal. Igaz, ez már háromhónapnyi munkájába került az apának. Lyle azt tervezi, a lány szobáját továbbfejleszti, beszélő madarakat és éneklő sellőket tervez oda – írta a Daily Mail.

Kiemelt kép: Getty Images/Kevin Winter

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik