Kultúra

Még be sem mutatták Borat kitalálójának új sorozatát, de máris felbosszantott egy politikust

Kiakadt Sacha Baron Cohenre a volt republikánus alelnökjelölt, Sarah Palin. A konzervatív politikus egy hosszú Facebook-posztban támadta a komikust, amiért az magát egy tolószékbe kényszerült veteránnak tettetve készített vele interjút hamarosan megjelenő sorozatához, ami a Who is America? címet viseli. A politikus azt írta, hogy Cohen trükközése gonosz és beteges, és követelte, hogy az összes, a sorozatból származó bevételt ajánlják fel egy veteránokat segítő szervezetnek.

A politikus szerint ugyanis elsősorban nem az őt, hanem az országért harcolókat érte hatalmas sértés. Emelett megjegyezte, hogy az sem esett jól neki, hogy a sorozat producerei direkt egy rossz reptérre vitték, miután kirohant az interjúról, így lekéste az összes hazafelé tartó járatát.

A Who is America? Cohen visszatérése lesz a sorozatok világába, valószínűleg nagy részben a komikus által előszeretettel készített átverős interjúkból fog állni. Egy, a Palin által megosztott tweet szerint még több politikust sikerült rászedni Cohennek, többek között Dick Cheney-t és Bernie Sanderst. A Showtime produkciója  július 15-én érkezik az HBO Go-ra, a tévépremier szeptember 3-án lesz.

Kép: Steve Granitz/WireImage

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik