Kultúra

Bántalmazásért perelik Johnny Deppet

Ismét bajba került az egykor szebb napokat látott színész.

Dühében kétszer is megütött egy helyszínmenedzsert Johnny Depp egy 2017-es forgatáson. Legalábbis ezt állítja a színészt most beperlő férfi, aki a City of Lies 2017-es felvétele során került összetűzésbe Deppel.

Gregg “Rocky” Brookst állítólag a Notorious B.I.G. meggyilkolásáról szóló film éjszakai felvétele során bántalmazta a színész, miután közölte vele, hogy aznapra abba kell hagyniuk a forgatást. A filmhez egy hotelben vettek fel jeleneteket, és már lassan egy órával csúsztak ki a forgatási engedélyben megszabott időkeretből, amikor megkérték a stábot, hogy távozzanak.

Brooks elmondása szerint eredetileg rendőri társaságot kért ahhoz, hogy közölje a színésszel a hírt, mivel előre félt, hogy az feldühödhet. Depp lehelete állítólag bűzlött az alkoholtól, a színész a forgatás során folyamatosan ivott és drogozott. Végül egymaga közölte vele, hogy abba kell hagyniuk a munkát, mire Depp kétszer is gyomron vágta, majd ordibálni kezdett vele. A színészt végül testőrei vezették el a helyszínről.

Brooks Depp mellett a stúdiót is pereli, mivel miután nem volt hajlandó írásban megígérni, hogy nem fog perelni az eset miatt, kirúgták a forgatásról.

Johnny Deppnek többször is meggyűlt a baja a törvénnyel a múltban, jelenleg még két volt testőre pereli, unfair és veszélyes munkakörülményeik miatt.

Fotó: Ferdaus Shamim/GettyImages

Ajánlott videó

Olvasói sztorik