Kultúra

Ismét aprít a vérszomjas játékbaba

Az Az után ismét egy sikeres régi horrorfilmet élesztenének újra David Katzenberg és Seth Grahame-Smith producerek. Az 1988-as Gyerekjáték sokakat traumatizált gyerekkorában, most pedig egy újabb generáció kedvét veheti el a játékbabáktól a reboot, amit most jelentett be a két filmes. Rendezőként Lars Klevberg jegyzi az egyelőre cím nélküli filmet, a forgatókönyvet pedig Tyler Burton Smith írja.

A sorozotnak talán nem is ártana egy újragondolás, ugyanis a tömeggyilkos baba, Chucky az évek során eléggé elfáradt. A Gyerekjáték ugyanis sok klasszikus horrorfilm sorsára jutott, és az utóbbi években futószalagon készítették hozzá a folytatásokat, egyre nevetségesebb történettel, egyre romló minőségben. Ezúttal úgy akarják felrázni a formulát, hogy az Azhoz hasonlóan egy csapat gyereket állítanak főszerepbe, és modern technológiákkal látják el az amúgy is elég veszélyes babát, illetve az elejétől kezdik újra a teljes sztorit.

A produkció szeptemberben indul, egyelőre a bemutatás ideje nincs kitűzve. Abban viszont lehet reménykedni, hogy a Chucky hangját adó Brad Dourif visszatér legendás szerepében.

Kép: Rebecca Sapp/WireImage

Ajánlott videó

Olvasói sztorik