Kultúra

Középkori agymenés lesz a Simpson család atyjának új sorozata

Azaz a Netflix égisze alatt készülő Disenchantment, melynek kijött az első előzetese.

Még tavaly nyáron jelentette be a Netflix és A Simpson család egyik legendás kreátora, Matt Groening, hogy egyesítik erőiket és Disenchantment (Kiábrándulás) címmel új animációs sorozatot indítanak, amely első körben egy húsz epizódból álló, két évados széria lesz. Az elmúlt évben aztán nem nagyon lehetett hallani a projektről, mígnem most a Netflix közzétette az első teaser trailert, amely ízelítőt ad abból, hogy milyen is lesz a stílusában a lassan 30 éve futó Simpsonék kalandjait idéző produkció.

A már korábban ismertetett szinopszis szerint a Disenchantment egy kitalált középkori királyságban, Dreamlandben játszódik és A Simpson családhoz hasonlóan inkább felnőtteknek szól majd. A történet alapja az lesz, hogy Dreamland királysága a szétesés szélén áll, és a Netflix közleménye szerint lesznek ogrék, koboldok, hárpiák, manók, trollok, rozmárok és „rengeteg bolond ember”.

Az eredeti hangok között A Simpson család és az ugyancsak Groening-féle Futurama figuráit is megszólaltató színészekből felvonultató Disenchantment augusztus 17-én fog debütálni a Netflixen.

Kiemelt kép: The ULULU Company/Netflix

Ajánlott videó

Olvasói sztorik