Kultúra

A Simpson család atyja a Netflixre készíti új nagy dobását

Matt Groening 29 évadnyi Simpsonék után-mellett most új témához nyúl, maradva persze az animációnál: egy húszrészes szériára szerződött le a Netflixszel. A Disenchantment címen készülő animációs sorozat egy középkori királyságban, Dreamlandben játszódik majd, és A Simpson családhoz hasonlóan inkább felnőtteknek szól majd. A sorozat története szerint Dreamland királysága a szétesés szélén áll, és a Netflix közleménye szerint lesznek ogrék, koboldok, hárpiák, manók, trollok, rozmárok és “rengeteg bolond ember”. Az eredeti szinkronhangok között felvonulnak néhányan a Simpson-féle szereposztásból, de érkeznek új színészek is.

Groening közleménye szerint a Disenchantment

életről és halálról szól majd, szerelemről és szexről, és arról, hogy hogyan maradjunk képesek nevetni egy olyan világban, ami tele van idiótákkal és szenvedéssel szemben mindazzal, amit az öregek, varázslók és egyéb seggfejek mondanak neked.

A sorozat valamikor 2018-ban kerül fel a Netflixre, egyszerre tíz résszel. Közben A Simpson családtól sem búcsúzunk még, a 29. évad októberben debütál.

via NY Times / borítókép fotó: Mike Coppola/Getty Images/AFP

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik