Kultúra

Új lemezen dolgozik Adele és már meg is van, mikor jelenhet meg

Az énekesnő már meg is írt néhányat az új dalai közül.

A The Sun számolt be róla, hogy értesüléseik szerint három év után ismét új dalokon és új stúdióalbumon dolgozik Adele, aki már meg is írt néhányat a negyedik nagylemezére tervezett számok közül.

A brit napilap úgy tudja, a 30 éves énekesnő nemrégiben a zenei producereivel és az albumait kiadó Columbia Recordsszal is egyeztetett az album összehozásáról. A terv szerint a nyarat még az új számok írásával tölti, majd azt követően stúdióba vonul, hogy elkezdjék felvenni őket. Ehhez több stúdiózenészt és ismert előadót is megkerestek, hogy működjenek majd közre a korong elkészítésben.

Adele negyedik nagylemeze 2019 karácsonya táján kerülhet majd a boltokba.

Mindezt még hivatalosan nem erősítette meg sem Adele menedzsmentje, sem a Columbia.

Mint ismert, a tizenöt Grammy-díjjal kitüntetett énekesnő tavaly jelentette be, hogy bizonytalan ideig szünetelteti a zenélést és a turnézást, mert elfáradt és szeretne több időt tölteni családjával. Az utolsó világkörüli turnéját már be sem tudta fejezni, mert a 123 állomásos intenzív fellépéssorozat végére kiújultak hangszálproblémái, ezért több előadást is le kellett mondania.

Adele nem akar több turnéra menni, elfogyott az ereje
Mint írja, rettentően megviseli, amikor akár 25 hétig van úton, teljesen kifárad a rengeteg fellépés közötti kevés pihenés miatt.
Kiemelt kép: Getty Images for September Management/Joern Pollex

Ajánlott videó

Olvasói sztorik