Kultúra

Újra itt van Michael Myers, hogy Halloweenkor vérfürdőt rendezzen

A Halloween-horrorok rebootjában, amelynek megjelent az első előzetese.

Tavaly év elején derült ki, hogy (trendi módon) rebootot kap a kultikus Halloween-franchise, melynek új, sokadik felvonását a színész Danny McBride és a filmes David Gordon Green közös forgatókönyvéből az utóbbi fogja rendezni. A produkciót azóta leforgatták és most megjelent az első előzetes.

A nagy klasszikussá vált Halloweent író és rendező John Carpenter produceri bábásodásával készülő reboot érdekessége az lesz, hogy teljesen figyelmen kívül hagyja majd az eddigi folytatásokat és az eredeti, 1978-as horror új második részeként készül. Ezt alátámasztani látszik a trailer is, amelyben azt láthatjuk, hogy a gyilkológép Michael Myers évtizedekkel az általa rendezett mészárlást követően megszökik az elmegyógyintézetből és hazatér, hogy ismét elintézzen néhány ártatlan embert.

A Halloween-mozik legnagyobb hősnője, Laurie Strode szerepében visszatérő Jamie Lee Curtis mellett Judy Greer és Will Patton játsszák a fontosabb szerepeket a produkcióban, amelyben a megállíthatatlan Myerst 40 év után ugyanaz a Nick Castle alakítja, aki annak idején az alapfilmben is megformálta.

A horrorszériába új életet vinni hivatott reboot október 19-én fog debütálni az amerikai mozikban.

Kiemelt kép: Blumhouse Productions/Universal Pictures

Ajánlott videó

Olvasói sztorik