Kultúra

Zenélve habarodik egymásba Bradley Cooper és Lady Gaga

A színész első rendezésében, amely egy megindító musical lesz. Itt az első előzetese.

Közel húsz év színészkedéssel a háta mögött idén bemutatkozik a kamerák mögött (is) a négyszeres Oscar-jelölt Bradley Cooper, aki nem csak rendezője, de társ-forgatókönyvírója is a Csillag születik (A Star is Born) című zenés drámának, amelyben egyúttal az egyik főszerepet is játssza. A másikban pedig az a Lady Gaga tűnik fel, akinek eddigi kisebb szerepei után ez lesz az első mozifilmes főszerepe.

A Csillag születik igazából ugyanannak a történetnek már sokadik feldolgozásaként készül, legutóbb 1976-ban forgattak belőle filmet Barbra Streisand és Kris Kristofferson főszereplésével. A cselekmény középpontjában két magányos zenész áll, egyikük a sikeres Jackson Maine (Cooper), a másik meg az ismeretlen, de a feltörésért küzdő Ally (Gaga), akit miután megismerkednek felkarol az előbbi.

A mások mellett Sam Elliott (A nagy Lebowski, Katonák voltunk), Dave Chappelle (Állj, vagy jövök!, Téglatesó) és Bonnie Somerville (Jóbarátok, A csúf igazság) mellékszereplésével készülő alkotás október 5-én fog debütálni az amerikai mozikban.

Kiemelt kép: MGM/Warner Bros. Pictures

Ajánlott videó

Olvasói sztorik