Kultúra

Nem lesz többé Gálvölgyi Show

Negyven év után vége, már biztosan nem lesz több Gálvölgyi Show.

Gálvölgyi János, mint ismeretes, nemrég ünnepelte hetvenedik születésnapját, ebből az alkalomból egyrészt mi is beszélgettünk vele egy nagyot, másrészt pedig az egész magyar kultúra igyekezett kifejezni jókívánságait a kerek születésnap okán.

Lehet, hogy tízből hét ember rohadéknak nevez, de legalább tudják, ki a Gálvölgyi
50 éve van a pályán, de a mai napig minden este be van szarva, mielőtt kilépne a nézők elé. A politikára nem feszül már rá, bár nevetni csak akkor tudna rajta, ha Svájcban élne. Interjú a 70 éves Gálvölgyi Jánossal.

Így színházi kollégái is többször, több fórumon is köszöntötték. A Blikk úgy értesült, az egyik ilyen alkalommal, a Madách Színházban rendezett ünnepségen Gálvölgyi bejelentette, hogy szintén jubileumát ülő tévéműsora, a Gálvölgyi Show már aligha fog valaha folytatódni.

Elengedtem a Gálvölgyi Show-t. Ennyi volt. Rá kellett jönnöm, kifogytak az írók. Aki le tud írni egy poént, az elment inkább stand-up komikusnak

– fogalmazott. A Gálvölgyi Show 1978-ban indult még az akkori köztévén, majd az RTL Klubon futott tovább, és idén lett volna negyven éves, de valójában egy 2015-ös különkiadástól eltekintve már 2012 óta nem került képernyőre új adás. Ennek ellenére a komikus bízott benne, hogy folytatódhat az adás, eddig.

A Blikk rákérdezett az RTL-nél a miértekre, de kitérő választ kaptak:

Az RTL Magyarország a mai napig hatalmas tisztelettel és szeretettel tekint Gálvölgyi Jánosra és egészen kivételes munkásságára, amellyel hozzájárult a televíziónézők szórakoztatásához.

Ezzel együtt Gálvölgyi nem elégedetlen, a rengeteg születésnapi köszöntésnek pedig nagyon örül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik