Kultúra

Itt a Magyarországon forgatott Robin Hood-film első magyar előzetese

Amiben Jamie Foxx lazázik, Taron Egerton pedig bemutatja, milyen az akrobatikus íjászat.

Mint ismert, tavaly sokáig hazánkban tartózkodott Jamie Foxx, aki az etyeki Korda stúdióban a Robin Hood legújabb feldolgozását forgatta. A produkció azóta már az utómunkálatokat tapossa és a hónap elején kijött az első előzetese, amelynek mostanra elkészült a szinkronos változata.

A tolvajok fejedelmeként is emlegetett Robin Hood történetét már tucatszor filmre vitték és a sztori szemlátomást nagyjából az új verzióban is ugyanaz lesz, mint mindig, így aztán amellett, hogy nálunk forgatták, főleg a szereplőgárda és az akciójelenetek miatt lehet majd érdekes az új feldolgozás.

A főszereplőket a Kingsman-filmekkel befutott Taron Egerton (Robin) és az Oscar-díjas Foxx (Kicsi John) mellett a Zsivány Egyesben is feltűnt Ben Mendelsohn (Nottingham seriffje), az Ötvenárnyalat-filmek Mr. Grayeként elhíresült Jamie Dornan, illetve A sebészből ismerős Eve Hewson (Marion) alakítják.

A Fekete tükör legelső részét és a Birmingham bandája több epizódját is jegyző Otto Bathurst rendezésében közelgő Robin Hood szeptember 21-én fog debütálni az amerikai mozikban.
Kiemelt kép: Lionsgate/Larry Horricks

Ajánlott videó

Olvasói sztorik