Kultúra

Extrém izgatottság indul: már biztosan lesz harmadik Westworld-évad

Az HBO stílusos, nyúlfarknyi videóban jelentette be, hogy a Westworld még egy évadot kap.

A park nyitva tartása változatlan: a második évada legelején járó Westworld még egy évadra kapott megbízást az HBO-tól. A hírt alig pár nappal a friss évad kezdete után, egy pár másodperces, ám annál beszédesebb minivideóval jelentették be.


Rendkívüli öröm a kivételesen tehetséges Jonathan Nolannel és Lisa Joyjal dolgozni, csakúgy, mint a kiemelkedő tehetségű stábbal. Az ihletett történetmeséléstől a hihetetlen látványig, alig várjuk, hogy lássuk, hová visz el minket a következő fejezet.

– fogalmazott Casey Bloys, az HBO programming vezetője. A robotlakókkal benépesített sci-fi-western szórakoztatópark történetének második évada április 22-én debütált az HBO-n 2,2 millió nézővel, ami nagyjából ugyanannyi volt, mint az első évad záróepizódjának nézőszáma, és meghaladta az első évad átlagos 1,8 milliós nézőszámát. Azóta a második rész is kikerült, ezt már valamivel kevesebben látták, de az 1,9 milliós nézettségért még mindig nem nagyon szégyenkezhetnek. Egyelőre mi is szeretjük ezt az új Westworldöt.

A Westworldnek jól áll, ahogy elszabadul a pokol
A sorozat második évada már nem azokra a slusszpoénokra épít, amit le tudnak lőni a fórumozók, míg az emberek és androidok háborúja szórakoztatóbb, mint azt kinéztük volna a Westworldből. Kritika.

Kiemelt kép: HBO

Ajánlott videó

Olvasói sztorik