Kultúra

Animációs sorozat készül a Halálos iramban filmekből

A Netflix tovább erősíti a Dreamworksszel való együttműködést, és az olyan animációs produkciók után, mint Guillermo del Toro Trollhunters című sorozata újabbak jönnek. A Varietynek megerősítették, hogy a szupersikeres Halálos iramban-franchise-t viszik animációra a Netflixen.

Most viszont nem az atlétás Vin Diesel áll majd a középpontban, hanem Dom tinédzser unokaöccse, Tony Toretto. Követi a nagybátyját, miután a szövetségiek felkérték őket, hogy épüljenek be egy elit, illegális gyorsulási versenyeket szervező bűnszervezetbe. Az alapsztori kísértetiesen hasonlít a Halálos iramban kezdeteire: az első filmben az azóta autóbalesetben meghalt Paul Walker alakította Brian O’Conner nyomozót, aki Dom Toretto csapatába épült be. Persze végül a versenyzők oldalára állt, sőt, beleszeretett Dom húgába is.

Az élőszereplős film több producere, Vin Diesel, Neal Moritz és Chris Morgan az animációs változatnál is maradnak producerek. Már csak azt nem tudjuk, hogy Diesel pontos, animált mása jelenik-e meg a Netflixen. Ha a Halálos iramban bevételeit nézzük, a siker garantált, az eddigiek több mint 5 milliárd dollárt hoztak, és nincs megállás, a következő években jön a folytatás.

Kiemelt kép: Europress / Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik