Kultúra

Macaulay Culkin rég látta és nem nézné újra a Reszkessetek, betörőket

A Kevin szerepében világhírűvé vált színész egy tévéshowban árulta el, miért. Videó.

A háromszoros Golden Globe-jelölt Ellen DeGeneres tévéshowjának ma esti vendége lesz Macaulay Culkin, aki a Reszkessetek, betörők! Kevinjeként gyakorlatilag beírta magát a filmtörténelembe, ezért aztán (szokás szerint) ebben a műsorban is az 1990-es alkotás lesz az egyik fő téma.

The Ellen DeGeneres Show közelgő adásából már megjelent egy néhány perces részlet, amelyben Culkin elárulja, hogy már régóta nem tudja és nem is akarja újra látni a népszerű családi vígjátékot (sem annak 1992-es folytatását), mert számára mindig a forgatást idézik fel a film jelenetei.

Nem tudom úgy nézni, mint más emberek

– mondja Culkin, akit ha csak egy részletet lát belőle a tévében, azonnal megrohanják az emlékek.

A rivaldafénytől visszavonult, 37 éves színész arról is beszél, a Reszkessetek betörők! miatt számára a karácsony sem ugyanaz, mint másoknak, hiszen (akárcsak nálunk), olyankor az Egyesült Államokban is újra képernyőre kerül a produkció, amely zavarja. Ezért ha teheti, az ünnepekkor inkább otthon marad.

A film(ek) és a személye körül kialakult rajongással kapcsolatos élményeiről mesélve Culkin azt is elárulja, még mindig gyakran ismerik fel az utcán és nagyon sokszor kap bizarr felkéréseket. Az egyik visszatérő pl. az, hogy nézze meg valakikkel együtt az otthonukban a Reszkessetek betörőket.

Kiemelt kép: Europress/20th Century Fox 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik