Kultúra

27 év után kiderült, ki miatt maradt otthon Kevin a Reszkessetek, betörők!-ben

Már annyira közel van a karácsony, hogy sorra érkeznek a Kevines hírek, a rajongók gyártják az összeesküvés-elméleteket, most épp arról, hogy ki miatt történt az egész káosz. A Reddit mint mindig megoldotta a rejtélyt, és Kevin apját, Petert hozták ki bűnösnek.

Az 1990-es film elején összeomlik a reggel, az indulás nem alakul olyan nyugodtan a McAllisteréknél, ahogy tervezték. Kevin végül otthon maradt, és ha jól megfigyeljük az alábbi videót, kiszúrhatjuk, hogy Peter egy szalvétába csomagolva, a szeméttel együtt dobta ki a fia repülőjegyét.

Véletlen? Aligha.  

Reddit

És ha már Kevinnél tartunk, itt nem állt meg a Reszkessetek, betörők! kultusza. A második rész 1992-ben forgott New Yorkban, a Plaza Hotelben, és a 25 éves évforduló tiszteletére a szálloda extra szolgáltatásokkal várja az érdeklődőket. A csomag nem olcsó, 897 dollárért (~237 ezer forint) jár az összes rész DVD-n, egy exkluzív hátizsák és egy hatalmas fagylaltkehely. Azt nem írja az AV Club, hogy csak ennyi lenne az egész, azt viszont igen, hogy lehet még limuzinos túrát rendelni, és különleges belépőt az Empire State Building tetejére. Már csak az a kérdés, hogy Trump is jár-e a szobához.

Kiemelt kép: Don Smetzer

Ajánlott videó

Olvasói sztorik