Kultúra

Itt vannak az első fotók az új Tetovált lány-moziból

A főszereplőket és a rendezőt ábrázoló felvételek mellett egy videó is megjelent, amelyben a filmről mesélnek.

Szeptember óta nem érkezett hír a több éves huzavona után végül zöld utat kapó újabb hollywoodi Tetovált lány-moziról, amelyről akkor kiderült, hogy az alakításáért Oscarra is jelölt Rooney Mara helyett az Arany Glóbusz-nyertes Clarie Foy (Boszorkányvadászat, The Crown) fogja játszani benne a főszerepet.

Az elmúlt hónapokban aztán leforgatták a Sony Pictures égisze alatt és (a 2011-es A tetovált lányt készítő David Fincher helyett) Fede Alvarez rendezésében készülő produkciót, amely idén fog a mozikba kerülni.

A munkálatokat a napokban fejezték be Svédországban, a produkció Twitterére pedig már fel is kerültek az első képek, amelyeken a rendező és a főszereplők, azaz Foy (Lisbeth Salander), Sverrir Gudnason (Mikael Blomkvist), Lakeith Stanfield (Ed Needham) és Stephen Merchant (Frans Balder) láthatóak.

A felvételek mellett a Sony egy videót is közzétett, amelyben a színészek a fotózáson beszélnek a filmről:

A második amerikai, összesítésben pedig az ötödik Tetovált lány-film lesz az első olyan, amely nem Stieg Larsson nagy sikerű Millenium-trilógiájának valamelyik részéből, hanem az azokat folytató negyedik könyvből: David Lagercrantz 2015-ös Ami nem öl meg (Det som inte dödar oss) című regényéből készül.

Az angolul The Girl in the Spider’s Web (A lány a pókhálóban) című film október 19-én fog debütálni az Egyesült Államokban. A hazai mozikba várhatóan három héttel később, november 8-án fog megérkezni.

Kiemelt kép: Columbia Pictures/Metro-Goldwyn-Mayer

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik