Kultúra

Yvonne Dederick az új Rubint Réka a luxusfeleségek világában

Tavaly óriási bombát dobott le a Viasat3 a feleségeivel a tévés piacra. Ki a fene gondolta volna, létezik egy olyan társaság, ahol Rubint Réka annyira kilóg a sorból, hogy le kell lépnie? A Feleségek luxuskivitelben a realityk egy nagyon furcsa szegmensét képviseli, ahol még az edzett, trash-hez szokott nézők is csak pislognak, hogy hordott össze ennyi áskálódást és rosszindulatot a szél. Nyilván megrendezett az epizódok jó része, de nem is kell komolyan venni, pont az a lényege, hogy kiakadjunk a nők és a férjek szavain, és a második évadnyitót elnézve van min.

Egy műsor, ahol Rubint Réka a legszimpatikusabb
A Feleségek luxuskivitelben a legjobb dolog, ami az elmúlt években történhetett a magyar trash-sel. Kiállhatatlan gazdag nők, ármánykodás, és rengeteg dráma.

Most annyi a különbség, hogy jött két új feleség, ott van a TV2 volt társtulaja, Yvonne Dederick, aki abszolút Rubint Réka kategóriájába esik: kilóg a sorból a munkabírásával és mániájával. Így elsőre már sajnálom, hogy a kígyók közé dobták vagy ment önként. Aztán ott van még újoncként a Polgár Galéria és Aukciósház tulajdonosának felesége, Polgár Tünde, ő a klasszikus ősbudai típust képviseli súlyos antikkal a lépcsőfordulóban, tihanyi villával a zsebben.

Nem lett izgalmasabb vagy laposabb a Feleségek luxuskivitelben, az nézze, akinek van a fárasztó és idegesítő fejhangokra érkezése, akinek jól jön kikapcsolódásképpen, hogy elképedjen Csősz Boglárkán, Vasvári Vivienen, Köllő Babetten és a többiek agymenésein. Rögtön, a főcímnél fel lehet kapni a fejünket Csősz szavain:

A luxus nekem alanyi jogon jár Budapesten, Isztambulban és Hollywoodban is.

De ez még semmi, ha azt vesszük, milyen szomorú lehet egy olyan klisében élni, hogy a férjeket thai masszázsra küldik a nők, amíg ők elkérik a hitelkártyákat. Akkor is, ha mese. De a reality szerint ez történt, Smaltig Dalma és Vasvári Vivien Bécsig mentek szórni a szórnivalót, mert Budapest nem felel meg az igényeiknek. A pasikat meg berakták szépülni és pletykálni a jacuzziba. Manipedit kapott a fáradt kezük és lábuk, rájuk fért a kikapcsolódás, elvégre kénytelenek elviselni a terhes feleségeik hormonjait. Ez központi téma volt, meg is osztották a tapasztalataikat egymással, hogy otthon mennyit hízott az asszony. Majd megállapították, hogy nem lennének a nők helyében, de azért ez nekik szintén nagy meló.

Most asszem egy tizenötnél (kiló) tart, azért az kemény. Én most felszedtem pár nap alatt hármat, attól is kivagyok. Gondold el: 4-5 hónap alatt tizenöt.

– sajnálta meg Vasvári Vivient az ő drága Fecsója, mire Smaltig Dalma oldalbordája rákontrázott, hogy őt bizony nem viszi rá a lélek a terhesszexre, a szülés meg különben sem férfiembernek való látvány.

 

Meg kell ezen döbbenni? Meg. Érdemes? Dehogy. Azért készült a műsor, hogy a kommentelőknek gőzöljön a feje, és essenek ki a gombok a billentyűzetből a dühtől. Óriási visszhangja volt a Feleségek luxuskivitelben első évadának, és nem véletlenül. Minden benne van ebben a hat nőben (egyikük már nem lesz állandó szereplő), amit utál az átlagos néző és magyar: sok pénz, fölösleges problémák, mindehhez jön az örökös ármány. A luxusfeleségek cselszövéssel lélegeznek oxigén helyett, ez pedig jó a tévének. A szereplők bevállalták a „picsa” stílust, sőt, élvezik a hirtelen jött médiafigyelmet. Nem szégyenlik, hogy mi hagyja el a szájukat esténként. Az is tök normális reakció, hogy ha Vasvári Vivien azt mondja, hogy neki ne adjon senki ultimátumot, különben a Duna-parton találja magát, és előbb választanánk egy híd alatti estét, mint vele egy fél órát.

A Feleségek luxuskivitelben című műsort hétfőnként, este kilenctől lehet követni a Viasat3-on. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik