Kultúra

Magyarul is teljesen őrült a Deadpool 2 új trailere

Megjelent a mutánsmozi előzetesének szinkronizált változata.

Két évvel a kasszasikerré vált Deadpool bemutatását követően idén májusban fog mozikba kerülni a Deadpool 2, amelynek egy hete jelent meg a teljes előzetese. A trailernek elkészült a szinkronos változata.

A Deadpool 2 sztorijáról eddig kb. annyi derült ki, hogy a két (anti)hősködés között Vanessával (Morena Baccarin) nagy szerelemben éldegélő Wade/Deadpool (Ryan Reynolds) valahogy összeakad majd egy különleges képességekkel bíró kölyökkel (Julian Dennison), akiért azonban eljön a jövőből Nathan Summers, alias Kábel (Josh Brolin), a kőkemény (és félig kibernetikus) harcos. Hogy lenyomja Kábelt, Deadpool szupercsapatot toboroz maga köré, ők lesznek a majd később külön mozit is kapó X-Force.

A már említettek mellett Zazie Beetz (Domino), T.J. Miller (Menyét), Brianna Hildebrand (Negaszonikus Tini Torpedó), Karan Soni (Dopinder), illetve Bill Skarsgård, Terry Crews és Eddie Marsan játsszák a főbb szerepeket a produkcióban, amelyet az első film sztoriját is jegyző Rhett Reese és Paul Wernick írt.

A David Leitch (John Wick, Atomszőke) rendezéte Deadpool 2 május 17-én fog a hazai mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik