Kultúra

Menő rapszámot ihletett az Oscar-díjas Deák Kristóf sorozata

Érkezik a Comedy Centralra az Eszméletlen című széria, amelyhez egy zseniális klip is készült.

Kiderült, hogy április 1-jén fog debütálni a Comedy Central műsorán Deák Kristóf komikus minisorozata, az Eszméletlen, amelynek ráadásul az összes epizódját leadják majd bolondok napja alkalmából.

A fekete humorú produkció főhőse Gézáról szól, aki teljesen mozdulatlanul, talpig befáslizva fekszik egy kórházi ágyon. Körülötte hétköznapi emberek, orvosok, rokonok, ismerősök fordulnak meg és egészen elképesztő dolgok történnek, miközben mindenki azt hiszi, a lebénult Géza mindebből semmit sem érzékel. Csakhogy az ágyhoz kötött hős valójában magánál van és észleli az őrületet maga körül.

Az Eszméletlen maratoni vetítéssorozata kapcsán jópofa rapszám született a sorozat főcímdalából. Mogyorósi Jánost Deák Kristóf kérte fel a produkció elkészítésére. A zenei producer elmondta:

Régi barát, ismeri a rajongásomat a nem szokványos zenei megoldásokért. Korábban játszottunk is egy zenekarban, így nem volt nehéz együtt dolgoznunk. Még nem láttam a forgatókönyvet, de már tudtam, hogy kórházi eszközök hangját is használni fogom az írásnál.

 

A verbális megfejtő és énekes egy személyben Szendrői Csaba lett, aki szintén régi cimbora és már az Elefánt nevű zenekara előtt is nagyon bírtam, ahogy énekel. A további tervek között szerepel egy hivatalos videoklip és nálam egy saját album is. Szóval mindenképpen lesz folytatása.

Az Eszméletlen részei április 1-jén, vasárnap napközben, valamint 21.00-tól egymás után egy maratoni blokkban lesznek láthatóak a Comedy Central műsorán.

Kiemelt kép: Comedy Central Magyarország

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik