Kultúra

Élőszereplős magyar feldolgozást kapott a Family Guy főcíme

A Comedy Central videójában Griffinék szinkronhangjai adják elő a jól ismert nyitányt.

Kereken 20 évvel Seth MacFarlane agyszüleményének startja után idén ismét új évaddal folytatódik a Family Guy, melynek az immár 15. szezonja ma este fog debütálni a Comedy Central műsorán.

Ennek apropóján készült el az a lent látható parádés videó, melyben a magyar szinkronszínészekkel elevenedik meg a az animációs sorozat főcíme, sőt: magát a főcímdalt is a Dolmány Attila, Hamvas Dániel, Kerekes József, Schnell Ádám, Tóth Kern Enikő és Vándor Éva hatos énekli.

A Comedy Central nem először bújtatja a szinkronszínészeket a Griffin család bőrébe, a korábbi élőszereplős jelenetek sikerét pedig a főcímdal feldolgozása koronázta most meg.

Mindenképpen folytatni akartuk a felvételek sorát, és bár akár mi is írhatnánk saját dalokat, a Family Guy főcíménél úgysem tudnánk jobbat kitalálni. Szerencsénk van, hogy a színészek ennyire nyitottak az őrült ötleteinkre, a produkció pedig a sorozat népszerűsítése mellett arról is szól, hogy milyen fantasztikus művészeink vannak, és hogy a Comedy Central minden vagány kezdeményezésnek teret ad

– mondták a csatorna promóciós producerei.

A főcím magyar változatának forgatásáról werkvideó is készült:

A Family Guy 15. évadának premierepizódja ma este 21.00-kor debütál a Comedy Central műsorán.

Kiemelt kép: Comedy Central Magyarország

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik