Kultúra

Tovább dúl a kamaszszerelem a Stranger Thingsben

Kiderült pár részlet a harmadik évad sztorijáról.

A Stranger Things harmadik évada ugyan csak jövőre érkezik a Netflixre, de a forgatás hamarosan indul, amit persze hatalmas titkolózás övez. A sorozat executive producere, Shawn Levy most elárult pár részletet, mi történik a folytatásban. A fonalat egy évvel a második évad cselekménye után, 1985-ben vesszük el, a két kamaszszerelem pedig folytatódik: Mike és Tizenegy illetve Lucas és Max pedig még mindig párokat alkotnak majd.

De ne feledjük, hogy 13-14 éves kölykökről beszélünk. Mit jelent a szerelem ebben az életszakaszban? Sosem egyszerű és stabil párkapcsolatot, az biztos, ez az instabilitás pedig nagyon szórakoztató tud lenni

mondta Levy, nyitva hagyva a kérdést, hogy vajon sikerül-e együtt maradniuk. Ami biztos, hogy a kissé idősebb Steve Harrington karaktere is visszatér és nagyobb teret kap majd. Különösen a kisebbek fölötti atyáskodás vonalát erőltetik majd, mert ezzel Levy szerint igazi aranybányára bukkantak a második évadban.

Fotó: Netflix

A popkulturális utalások természetesen továbbra sem maradnak el, elég magas labdát jelent például, hogy épp 1985-ben mutatták be a Vissza a jövőbe első részét. Ezt egészen biztosan lecsapják majd az alkotók, de hogy pontosan miként, arra még várni kell.

Borítókép: Netflix

Ajánlott videó

Olvasói sztorik