Kultúra

Zseniális időpontban indul a Feleségek luxuskivitelben új évada

Megvan a premierdátuma a realitynek, amit elvileg senki se néz, mégis mindenki tudja, hogy mi történik benne, és ha az egész évad olyan hibátlan lesz, mint a dátumválasztás, akkor nagy baj nem lehet.

Mint ismeretes, rongyrázós gazdagékból sosem elég, így a Feleségek luxuskivitelben második évaddal érkezik, már azt is tudjuk, mikor: a minden eddiginél undorítóbb választási kampányt kipihenendő a választások másnapján, április 9-én este indul az új szezon.

A Viasat 3 két új szereplőt igazolt az új évadhoz, hiszen a hobbi-pénzszórás minél több arcát megismerni fontos és örök érvényű emberi igény, melynek kiszolgálása gyakorlatilag közérdek, ez nem vitás. Így aztán a luxy-dráma az első évadban megismert Csősz Boglárka, Köllő Babett, Smaltig Dalma, Vasvári Vivien és Farkas Rita mellett Yvonne Dederick és Polgár Tünde emberi és szakmai bölcsességeivel emelkedik új magaslatokba. A szokásos buli-sopping-plasztika háromszög mellett Vivi és Dalma csillámporos babavárását és Babett stílusváltásával járó mély emberi drámát is nyomon követhetjük majd.

A show marad a hétfő estéken, 21 órai kezdéssel, a Viasat 3-on. Alant egy sor kép a szereplőkről.

Smaltig Dalma. Fotó: VIASAT3/Udvardi Attila
Vasvári Vivien. Fotó: VIASAT3/Udvardi Attila
Yvonne Dederick. Fotó: VIASAT3/Udvardi Attila
Polgár Tünde. Fotó: VIASAT3/Udvardi Attila
Csősz Boglárka. Fotó: VIASAT3/Udvardi Attila
Köllő Babett. Fotó: VIASAT3/Udvardi Attila

Ajánlott videó

Olvasói sztorik