Kultúra

Izgalmas részletek szivárogtak ki az új Avengers-filmről

Enyhe spoilerek következnek.

Az Independent írt arról, hogy Stephen McFeely, a most tavasszal kijövő Avengers-film egyik forgatókönyvírója megerősítette azt, amit már sejteni lehetett: nem minden szuperhős fogja túlélni ezt a filmet. Szó szerint idézve:

bár néhányan a kedvenc bosszúállóink közül szerencsések lesznek és csendesen nyugdíjba mehetnek, lesznek olyanok, akik nem annyira.

És bár McFeely neveket nem árult el, érdemes megnézni a sztárok szerződéseit.

A Vasembert játszó Robert Downey Jr.-nak két filmje van hátra ezzel együtt, Chris Ewansnek (Amerika Kapitány) és Chris Hemsworth (Thor) ugyanígy áll. Ilyen szempontból tehát nem is lenne annyira meglepők, ha az alkotók kiírnák őket a sorozatból.

A most következő harmadik és a 2019-ben jövő negyedik Avengers film tehát az utolsók lesznek ebből a szériából. Ez nem azt jelenti, hogy a Marvel filmes univerzumának vége, de generáció váltás következhet. A régi közkedvelt hősök átadják a helyet a nemrég behozott szereplőknek, mint például a Pókember, a Fekete Párduc és a még kicsit ismeretlen Marvel Kapitány. Ezt a feltevést erősítette meg a cég egy kreatív vezetője, Kevin Feige is, aki elmondta, hogy a szuperhősök végének koncepciója mindig is nagyon érdekes volt számukra, főleg mert ilyet az ember nem nagyon látott ebben a műfajban. Feige a generációváltást úgy jellemezte, hogy lesznek

az Avengers 4 előtti dolgok és az Avengers 4 utáni dolgok.

A filmet május 4-én mutatják be az Egyesült Államokban, de Európa egyes országaiban már április végén látható lesz. A magyar bemutató dátumáról egyelőre nincs hír.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik