Kultúra

Quincy Jones bocsánatot kért a botrányos kijelentései miatt

A producerlegenda sajnálja mindazt, amit a közelmúltban mások mellett Michael Jacksonról és a Beatlesről mondott.

A Twitteren tett közzé közleményt a legendás producer Quincy Jones, aki írásában bocsánatot kér a néhány hete megjelent interjúiért, melyekben Michael Jacksont, a Beatlest, Marlon Brandót és Donald Trump családját becsmérlő kijelentéseket tett.

Ostoba dolgokat mondtam két közelmúltbeli interjúban … Nem vagyok tökéletes, és ezt nem félek kimondani. És sajnálom, és ezt sem félek kimondani

– írja 85 éves Jones.

A huszonnyolcszoros Grammy-díjas producer előbb januárban a GQ magazinban, majd február elején a Vulture című oldalnak interjút adva sztorizgatott és pl. arról beszélt, hogy Michael Jackson többször plagizált, a Beatles tagjai „szarul” játszottak, Trump pedig egy őrült, de a lányának jó lábai vannak.

Quincy Jones megmondta, hogy Michael Jackson lopott, a Beatles meg egy szar
Még csak február eleje van, de a legendás producer az év interjúját adta, amiben mindenről elmondja őszintén a véleményét. Még azt is tudja, ki ölte meg Kennedyt.

Közleményben Jones arról ír, hogy nemrégiben a lányai szóltak rá és nyitották fel a szemét a kijelentéseinek visszásságát illetően, ezért rendkívül hálás nekik és büszke rájuk. A bocsánatkéréshez pedig hozzáteszi, hogy az általa megsértett művészektől vagy hozzátartozóiktól már személyesen is elnézést kért, ugyanakkor úgy érezte, hogy a nyilvánosság előtt is meg kell tennie, ezért írta a közleményt.

Kiemelt kép: Getty Images/Earl Gibson III

Ajánlott videó

Olvasói sztorik