Kultúra

Jared Leto küzd és gyilkol is azért, hogy a jakuza tagja lehessen

Előzetest kapott az Oscar-díjas színész főszereplésével közelgő The Outsider című thriller, amelyet a Netflix készít.

A Tapsvihar, a Teddy mackó és a Homok alatt című filmeket jegyző Martin Zandvilet rendezésében közeleg a Netflix egyik új saját gyártású nagyjátékfilmje, a The Outsider (A kívülálló), amelynek főszerepét a Mielőtt meghaltamban nyújtott alakításáért Oscar-díjjal kitüntetett színész és zenész Jared Leto játssza. A feszkósnak ígérkező misztikus krimi és thrillernek megjelent az első előzetese.

A második világháború után Japánban játszódó film főhőse egy hadifogoly amerikai katona, Nick Lowell (Leto), akit a jakuza egyik tagja kiszabadít a börtönből. Miután ezzel a japán maffia adósává válik, Lowelltől elvárják, hogy csatlakozzon a bűnszervezethez, amely persze nem megy könnyen, ugyanis bizonyítania kell, hogy méltó a tagságra. A háború alatt megkeseredett és életcél nélkül maradt ex-katona pedig elkötelezi magát és a cél érdekében hajlandóvá válik végezni bárkivel, akit a jakuza kijelöl számára.

A számos japán színész, köztük a Thor-filmekből is ismert Tadanobu Asano mellett Emile Hirsch és Rory Cochrane mellékszereplésével forgatott The Outsider március 9-én fog elérhetővé válni a Netflixen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik