Kultúra

Jackie Chanék visszatérnek: jön a Csúcsformában 4

A hongkongi akciósztár után Chris Tucker is megerősítette, hogy lesz negyedik rész.

Tíz évvel a Csúcsformában 3 után tavaly októberben jelentette be Jackie Chan, hogy tervezik a negyedik részt, azonban a filmek másik főszerepét játszó Chris Tucker még nem bólintott rá a folytatásra.

Az egyeztetések azóta is folytak, mígnem a Fox News beszámolója szerint Tucker egy friss interjúban megerősítette, hogy ő is kész a visszatérésre, azaz valóban megcsinálják a Csúcsformában 4-et.

Ez már végleges. Megtörténik. Ez lesz az igazi, a legütősebb az összes közül. Jackie is készen áll és mindannyian meg akarjuk csinálni

— nyilatkozta a 46 éves színész és komikus.

Jackie Chan és Chris Tucker 2017-ben. Fotó: Getty Images/WireImage/JB Lacroix

Jackie Chan jóvoltából az már az ősszel kiderült, hogy a negyedik film forgatókönyve csaknem kész, és az előző részeket is gyártó New Line Cinema is támogatja és pénzelné a projektet, amennyiben sikerül Tuckert is rávenniük a visszatérésre.

Jó kérdés, hogy ki fogja rendezni a filmet, miután az eddigi hármat levezénylő Brett Ratnert többen szexuális zaklatással vádolták meg következésképp nem biztos, hogy a New Line rá bízná a produkciót.

Idén már 20 éve, hogy mozikba került az első Csúcsformában, amely 244 millió dollárt hozott a készítők konyhájára. A második rész 347 milliót, a harmadik pedig 258 milliót termelt és sokáig azt lehetett hinni, hogy trilógiaként véget is ért a franchise. Először 2012-ben terjedt el a lehetséges folytatás híre, aztán több év hallgatás után mostanára jutott oda a projekt, hogy valóban el is készülhet a negyedik rész.

Újabb producert vádolnak szexuális zaklatással Hollywoodban
Brett Ratnerről összesen hat nő mesélt. Egy színásznőt állítólag 19 évesen kényszerített orális szexre.
Kiemelt kép: New Line Cinema

Ajánlott videó

Olvasói sztorik