Kultúra

Kálomistáék felrakták a Kojotot a netre

Éppen csütörtökön írtuk meg, hogy a gyártó egyszerűen nem szerepelteti a Magyar Filmhéten Kostyál Márk tavalyi filmjét, a Kojotot, most pedig kiderült, hogy a Kálomista Gábor producer cége, a Megafilm felrakta a teljes filmet a YouTube-ra (mondjuk egyelőre unlisted a videó).

Kedves Követőink! A nagy érdeklődésre való tekintettel a Kojot film gyártójának weboldalán elérhetővé tesszük ingyenesen a teljes filmet. Jó szórakozást kíván hozzá a Megafilm.

– írták a Facebookon.

A hírhez a Kojot egyik producere, Helmeczy Dorottya egy közleményt is küldött, amiben felsorolták, hogy mikor és hogy mutatták be tavaly a filmet.

Tekintve, hogy a fenti platformokkal a nézőközönség nagy része legnagyobb sajnálatunkra nem élt, ezért ezúttal szeretnénk biztosítani mindenki számára, hogy a Filmet megnézhesse, ingyenesen. A Film megtekintésére a legkönnyebben kezelhető formát választottuk. A Megafilm weboldalán, nyitólapon található a Kojot című Film.

Az egész nagyon furcsa: hogy ha a Megafilm szeretné, hogy eljusson a nézőkhöz a Kojot, akkor miért egy vízjeles változatot raknak fel, és miért vonták vissza a Filmhéten a nevezést. Az egész Kojot-sztorit lentebb visszaolvashatja, amiben megszólalt a Filmalap és a Filmhét is, illetve a film rendezője, Kostyál Márk.

Nem szerepelhet a Filmhéten a tavalyi év egyik legjobb magyar filmje
A Kojotot állítólag a gyártó nem engedi a közönség elé, ők azonban a Filmalapra mutogatnak.

Kiemelt kép: Hungaricom

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!