Kultúra

Magyarul még ütősebb a Mission: Impossible 6 első előzetese

Nem véletlenül, hiszen ismét Rékasi Károly hangján szólal meg az Ethan Hunt szerepében visszatérő Tom Cruise.

Magyar idő szerint tegnap éjjel a Super Bowl éjszakájára időzítve debütált az első előzetes a Mission: Impossible – Fallouthoz, amely idehaza Mission: Impossible – Utóhatás címen fog futni. A trailernek már el is készült a szinkronizált változata, amelyben újra Rékasi Károly hangján szólal meg Tom Cruise.

A pontos cselekmény még ködös, de annyi már az előzetesből is kiderül, hogy a hatodik installációban a megállíthatatlan Ethan Hunt (Cruise) és az IMF csapat visszatérő tagjai a hozzájuk ismét csatlakozó Isla Faust (Rebecca Ferguson) segítségével fog versenyt futni az idővel egy balul sikerült küldetés után.

Az Ethan Huntot immár 22 éve alakító Cruise és a társulathoz a 2015-ös Titkos nemzetben csatlakozott Fergusonmellett Simon Pegg (Benji Dunn), Ving Rhames (Luther Stickell), Alec Baldwin (Alan Hunley), Michelle Monaghan (Julia Meade) és Sean Harris (Solomon Lane) is visszatér a hatodik filmben. A fontosabb új mellékszereplőket Superman Henry Cavill, Angela Bassett és Vanessa Kirby alakítják.

A Christopher McQuarrie rendezésében készülő M:I 6 augusztus 2-án fog a magyar mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik