Kultúra

Diane Keaton továbbra is védi Woody Allent

Egy több mint 20 éves ügy miatt vették elő Woody Allent a Harvey Weinstein-botrány után, sokan bojkottálni akarják a rendezőt, amiért állítólag molesztálta gyerekkorában a nevelt lányát, Dylan Farrow-t. Woody Allen most is forgat,

de több színésze ajánlotta fel jótékony célra a gázsit, megbánták, hogy egy állítólagos pedofil projektjéhez adják a nevüket. 

Woody Allen új filmjében több színész sem kér a gázsiból
A Szólíts a nevedenből ismert Timothée Chalamet adott ki egy nyilatkozatot, hogy nem minden a jó szerep, néha mérlegelni kell.

Woody Allent most viszont egy régi barátja, és kollégája, Diane Keaton (összesen nyolc filmet forgattak együtt) védte meg, aki egy 1992-es interjúra hívta fel a követői figyelmét. A 15 perces részletben a rendező elmondja, hogy miért nem történhetett meg soha, de soha a molesztálás, és az egész volt élettársa, Mia Farrow bosszúja, amiért Woody Allen 12 éves kapcsolatuk alatt összejött a színésznő nevelt lányával, Soon-Yi Previnnel. Previn és Woody Allen azóta is együtt vannak, 1997-ben házasodtak össze.

Bár Keaton Woody Allen védelmére kelt, Dylan Farrow még 2014-ben írt egy nyílt levelet, amiben leírta, hogyan molesztálta a nevelt apja. Sőt, Mia Farrow-val közös fiuk, Ronan Farrow volt az egyik újságíró, aki felgöngyölítette a Weinstein-ügyet, és korábban ő is megszólalt a családi botránnyal kapcsolatban.

Ha nincs Woody Allen molesztási ügye, talán Hollywood legnagyobb botránya is elmarad
Nem véletlen, hogy éppen Woody Allen fia robbantotta ki a filmes szakma legnagyobb botrányát. A rendező hétéves lányát molesztálta, mégsem kapott kellemetlen kérdéseket, Weinstein viszont kitaszította Hollywood.

(Vulture)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik