Kultúra

Emilio családjával indít reality-t a Sláger TV

Január 29-én startol a Sláger TV-n a Drága családom, az Emilio Família.

A saját gyártású reality-t hétköznap esténként követhetik nyomon a nézők, akik betekinthetnek Emilióék csöppet sem átlagos mindennapjaiba. A zenés reality állandó főszereplője lesz a Kossuth-díjas előadóművész, Bangó Margit is.

A csatorna napi reality sorozatában a zenész família, Emilio és családja életébe nyerhetünk betekintést. A műsor készítői igazán őszinte, sokszor hangos vitáktól sem mentes szórakozást ígérnek. Estéről estére követhetjük végig a család magánéletének legapróbb részleteit: a hatalmas közös főzésektől vagy a fellépésektől kezdődően, a backstage-ek kulisszatitkain át, egészen az otthon, zárt ajtók mögött zajló családi sztorikig.

A történet előrehaladtával pedig sok olyan előadó is képbe kerül majd, akikre a nézők talán nem is számítanának. Rendhagyó zenei együttműködések, izgalmas találkozások és nagy kibékülések is várhatók a műsorban.

A mai trendeknek megfelelően letisztult, modern képi világ tárul majd a nézők elé. A műsor főcímdalát Bangó Margit és Emilio közösen éneklik, a felvétel egyes részleteit a műsorban is viszontláthatják a nézők.

A Drága családom, az Emilio Família január 29-től minden hétköznap 21:00-tól a Sláger TV műsorán.

Kiemelt kép: Sláger TV

Ajánlott videó

Olvasói sztorik