Kultúra

Nagyon penge lesz a Netflix szárnyas fejvadász-sorozata

Vagyis az Altered Carbon, amely az új előzetesével kétségkívül bejelentkezett az év sci-fi szériája címért. Trailer.

Még december elején jelentette be a Netflix, hogy februárban fog megérkezni oldalukra a Richard Morgan azonos című cyberpunk regényéből készülő Altered Carbon, amely a streaming-szolgáltató eddigi legdrágább sorozataként készül. A látványvilágát és stílusát tekintve a Szárnyas fejvadász-filmeket idéző produkciót már az első teaser trailerek is igencsak ígéretessé tették, mígnem aztán most megjelent a teljes előzetes, amely igazolja, hogy valóban ez lesz a Netflix idei egyik legnagyobb dobása.

A hazánkban az Agave gondozásában és Valós halál címen megjelent Altered Carbon a 25. században játszódik és a főhőse Takeshi Kovacs (Joel Kinnaman), egy elit katonai alakulat volt tagja, akinek  tudatát már 500 éve digitálisan tárolják, hogy amikor valaki igényli a szolgálatait, letöltsék egy testbe és Kovacs bevethető legyen. Legújabb megbízás során Kovacsnak egy számára idegen világban kell megoldania egy rejtélyes ügyet, melynek során hamar az egyre pörgő események közepén találja magát. Veszélyes viszonyt kezd megbízója feleségével, ismeretlen személyek kínzásoknak vetik alá, bérgyilkosok törnek az életére és egyre valószínűbbé válik, hogy az ügy megoldása előtt rá is a végleges, valós halál vár.

A mások mellett James Purefoy, Chris Conner, Hiro Kanagawa, Kristin Lehman és Waleed Zuaiter mellékszereplésével közelgő Altered Carbon első évada február 2-án válik elérhetővé a Netflix oldalán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik