Kultúra

Mira Sorvino szörnyen bánja, hogy együtt dolgozott Woody Allennel

A színésznő nyílt levélben kért bocsánatot Allen nevelt lányától, akit gyermekkorában molesztált a filmes.

A Huffington Post oldalán jelent meg Mira Sorvino nyílt levele, amelyet a színésznő Woody Allen korábbi nevelt lányának, a rendező által gyermekkorában szexuálisan zaklatott Dylan Farrownak címzett.

A levélben Sorvino bocsánatot kér Farrowtól, amiért szerepet vállalt az Allen által írt és rendezett 1995-ös Hatalmas Aphrodité című dramedyben, amelyért aztán egy évvel később Oscar-díjat nyert.

Annyira sajnálom, Dylan! El nem tudom képzelni, milyen érzés lehetett éveken keresztül nézni valakit, aki bántalmazott téged gyermekként, a gondjaira bízott, sebezhető kislánykényt, miközben Hollywoodban én és mások magasztaltuk őt. Mind anyaként, mind nőként megszakad érted a szívem. Nagyon, nagyon sajnálom

— írja levelében az 50 éves színésznő.

Mint ismert, Farrow először hétéves korában beszélt arról, hogy molesztálta őt nevelőapja. A filmes tagadta a vádakat és ügyvédeket is bevetett az ügy elsimítására, így a még gyerek Farrow nem tehetett semmit és az azóta eltelt évtizedek során sem sikerült elérnie, hogy Allen bíróság elé kerüljön.

Dylan Farrow: Woody Allen miért úszhatja meg a szexuális zaklatást?
A filmes nevelt lánya érthetetlennek tartja, hogy az őt gyermekkorában molesztáló Allent megkíméli a #metoo mozgalom.
Kiemelt kép: Getty Images for DIRECTV/Rich Fury

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik